Lægning af træterrasse

Mangler du hjælp til lægning af træterrasse eller andet tømrerarbejde, kan du med fordel læse med videre her. Hos TANG BYG tilbyder vi alle former for tømreropgaver til kunder i Græsted, Helsinge, Fredensborg, Gribskov og Nordsjælland, men kører gerne ud til kunder på resten af Sjælland.

Vælger du TANG BYG, er du garanteret kompetente tømrere og et godt resultat, vi har nemlig mange års erfaring med tømrerarbejde. Mangler du en tømrer, der kan hjælpe dig med dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Hjælp til lægning af træterrasse eller rådgivning

Vi hjælper både private- og erhvervskunder med eksempelvis lægning af terrasse. Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Grundet vores store erfaring yder vi altid professionel rådgivning, så du kan være i trygge hænder under hele processen.

Vi går op i god kundeservice og sørger derfor altid for at holde, hvad vi lover. Vi fokuserer desuden altid på at skabe en god dialog med vores kunder. Dette garanterer dig, at det er dine ønsker, der kommer i første række. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad enten du mangler hjælp til en ny terrasse eller en anden form for opgave, hvor du har brug for en kompetent tømrer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 20 15 33 43, eller skriv til vores e-mail ac@tangbyg.dk, for mere viden om lægning af træterrasse, så vender vi tilbage og aftaler nærmere hurtigst muligt. 

INDHENT TILBUD

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 20 15 33 43​. Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her.​

 
 
 
Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TANG BYG ApS

​CVR: ​36034343

Græsted Hovedgade 32, 3230 Græsted

Find vej

kontaktoplysninger

Telefon: 20 15 33 43

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på 3byggetilbud.