Nybyggeri og ombygning af hus med fokus på dine drømme og behov

Med nybyggeri og ombygning af hus kan du sætte dit helt eget præg på din bolig. Du kan endda selv vælge materiale til dit køkken, bad og meget mere. Som din tømrer tilbyder vi tilfredshedsgaranti. På den måde ved du, at du er i sikre hænder hos dygtige og uddannede tømrere med et yderst professionelt byggefirma.

Hos os er dit nybyggeri eller ombygning af hus i trygge hænder, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os. Vi er beliggende i Græsted, dog hjælper vi kunder i Helsinge, Fredensborg, Gribskov og andre nærliggende byer i Nordsjælland.

Det kan være, du ønsker at bygge en ny, isoleret garage eller et helt nyt hus. Måske står du overfor en større husombygning. Uanset hvad så står vi klar med kompetent hjælp. Vi har også gode kompetencer inden for ombygning og renovering af butikker. Derudover bygger vi også gerne butikker op fra bunden.

Hvad koster nybyggeri?

​Den nøjagtige pris på nybyggeri afhænger af flere forskellige ting. Især opgavens omfang er en afgørende faktor for prisen. Dog er vi ikke tilbageholdende med at give vores kunder et godt tilbud, uanset hvilken opgave der er tale om. Er du på udkig efter en billig virksomhed, er vi altså et rigtig godt bud.

Udover gode priser og brede kompetencer inden for nybyggeri og ombygning af hus er vi også en pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler. Vi sætter derudover også altid kundens ønsker i første række, så du kan få det resultat, du drømmer om. Vores løsninger er altid holdbare og af høj kvalitet, uanset hvilken opgave vi skal udføre. Vi har derfor stor fokus på kvalitet ved både nybyggeri og ombygning af hus. 

Ring og få en snak om din drømmebolig

Byg nyt hus til en god pris med hjælp fra os. Vi er et professionelt firma, der kan varetage enhver opgave inden for nybyggeri og renovering af hus. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon: 20 15 33 43 eller sende en mail til: ac@tangbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Få et uforpligtende tilbud

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 20 15 33 43​.  Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her.​

 
 
 
Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TANG BYG ApS

​CVR: ​36034343

Græsted Hovedgade 32, 3230 Græsted

Find vej

kontaktoplysninger

Telefon: 20 15 33 43

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på 3byggetilbud.