Tagrenovering eller nyt tag?

​Hos tømrer Tang Byg varetager vi mange former for opgaver blandt andet tagrenovering. Denne opgave klarer vi for private såvel som erhverv. Vi yder servicen i Græsted i Nordsjælland, da det er her vores værksted befinder sig, hvor fra vi kører ud til vores kunder i Helsinge, Fredensborg,  Gribskov, og resten af Sjælland.

Her i firmaet har vi mange års erfaring i bagagen, når det kommer til tagarbejde, derfor kan du være sikker på, at vi sørger for et professionelt og godt resultat, som du kan være tilfreds med. Vi står i tæt dialog med dig som kunde under hele processen. Vi overholder altid vores aftaler, for at sikre dig den bedste service. Hos os får du altid professionel og gavnlig rådgivning.

Solid og grundig tagrenovering

Står du og mangler nyt tag eller renovering af taget, kan du med fordel kontakte os. Et tag vil af og til få brug for en renovering eller udskiftning, efter at det er blevet hærdet af vind og vejr igennem mange år. Dog er det ikke altid på grund af slid, at du kan få brug for denne service.

Ved uheld, der beskadiger taget, vil denne service også være nødvendig. Vi leverer altid tagrenovering af høj kvalitet. Du kan altid være sikker på, at vores arbejde holder de næste mange år.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag, står vi altid klar til at tage imod et opkald fra dig eller svare tilbage på en e-mail. Udover at fortælle dig mere om vores muligheder, giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud. I fællesskab finder vi frem til den rigtige løsning for alle parter.

Kontakt os for mere på telefon 20 15 33 43 eller e-mail ac@tangbyg.dk.

INDHENT TILBUD

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 20 15 33 43​. Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her.​

 
 
 
Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TANG BYG ApS

​CVR: ​36034343

Græsted Hovedgade 32, 3230 Græsted

Find vej

kontaktoplysninger

Telefon: 20 15 33 43

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på 3byggetilbud.