Tilbygning udføres med professionel rådgivning

Hos Tang Byg klarer vi samtlige tømreropgaver, og vi varetager derfor også tilbygning for både privat og erhverv. Denne service yder vi i Græsted i Nordsjælland, hvor vi har hovedsæde, samt i Helsinge, Fredensborg, Gribskov og resten af Sjælland. Vores kunder kommer derfor fra et bredt område.

Hos os sætter vi en dyd i at udføre et stykke kvalitetsarbejde, samt yde en professionel rådgivning. Med mange års erfaring i bagagen inden for tømrerfaget, ved vi lige, hvordan vi skal komme frem til et resultat af høj kvalitet. Når du benytter os som tømrer til din tilbygning, kan du være sikker på, at vi holder alle interne aftaler.

Tilbygninger kommer i mange forskellige afskygninger

Når du drømmer om at få lavet en tilbygning, er der mange forskellige løsninger. Der kan nemlig foretages tilbygninger på langt de fleste opgaver. Du har derfor mange forskellige muligheder. Vi hjælper selvfølgelig med den tilbygning, du har i tankerne. Om det er en tilbygning til det ene eller det andet, gør derfor ikke den store forskel for os.

Vi har en del erfaring med at lave tilbygning til hus. Det er der mange, der benytter sig af. Det kan for eksempel være, hvis der er en familieforøgelse på vej, og der er brug for flere børneværelser. Det kan dog også være, hvis der bare generelt er trangt med pladsen. En tilbygning kan derfor være en rigtig god måde at få lidt mere albuerum på.

Uanset hvad du skal bruge din tilbygning på huset til, står vi klar med en god løsning, der kan give dig den plads, du drømmer om.

Det kan selvfølgelig også være dit sommerhus, hvor der er brug for flere sommerpladser eller en større stue. Er det tilfældet, hjælper vi selvfølgelig også med at tilbygge flere kvadratmeter på sommerhuset.

Det kan også være garagen, der skal udvides. Måske er der pludselig brug for en dobbelt garage i stedet for den enkelte. Her hjælper vi også gerne med en udvidelse, således der er plads til begge biler.

Kort sagt er der ikke grænser for, hvilke tilbygninger vi kan hjælpe dig med.

Få en kvalitetsløsning, du bliver glad for

Når du skal have en tilbygning, bunder det typisk i, at der er et reelt behov for mere plads. Det kan være yderst frustrerende, hvis man bliver ved med at jokke hinanden over tæerne, fordi pladsen er trang.

Det kan derfor være en fantastisk forløsning, når en tilbygning er med til at give mere plads. Der skal dog en god kvalitet til for at sikre det bedst mulige resultat, hvor alle er glade.

Heldigvis gør vi en dyd ud af at levere høj kvalitet i alt det, vi laver. Det gælder selvfølgelig også, når vi skal hjælpe dig med at udvide hjemmet, virksomheden eller noget helt andet.

Vi sørger for gode og solide materialer, der sikrer en lang holdbarhed. Derudover er vores tømrere yderst kompetente på området. Det sikrer en kvalitetsopførsel af din tilbygning. Når du vælger at lade os stå for arbejdet, kan du derfor være sikker på, at du får et godt og holdbart resultat.

Lad os rådgive dig til den bedst mulige løsning

Da tilbygninger kommer i mange forskellige afskygninger, kan der også være mange forskellige løsninger, når du har brug for mere plads. Du har sikkert allerede gjort dig nogle overvejelser om, hvor du vil have din tilbygning. Kan dog være nogle faktorer, du måske ikke lige har tænkt på. 

Det kan være alt fra lysindfald til plads på grunden. Vi har en masse erfaring med tilbygninger. Det kommer dig til gode. Vi kan nemlig tilbyde dig rådgivning, så du ender med den bedst mulige løsning, der passer til din situation.

Vi gør meget ud af at tage højde for dine behov, så vi kan anbefale den løsning, der opfylder dine krav. Derudover kigger vi også på den nuværende bygning og grunden for at vurdere, hvad der egentlig er muligt. Vi tager selvfølgelig også højde for dit budget, så du får en løsning, der økonomisk kan lade sig gøre for dig.

Vi kan være en rigtig god sparringspartner, der kan komme med alternative løsninger, du måske ikke havde overvejet. Vi kommer derfor gerne med gode råd og kaster et nyt lys på det kommende projekt. Du er derfor i trygge hænder igennem hele projektet, når du vælger at lade os stå for din tilbygning.

Hvad koster en tilbygning?

Inden du går i gang med at overveje en tilbygning, bør du tjekke op på, hvilke priser der gør sig gældende for netop dit projekt. Hos os afhænger prisen af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og i hvilke materialer du ønsker den. Større og ressourcekrævende projekter er naturligvis de dyreste, imens de mindre er billigere. Vi forsøger dog at give dig en god pris uanset hvad.

Vi udfører alle former for tilbygning i træ, såsom en udestue til hjemmet. For at finde ud af, om vi kan klare din tilbygningsopgave, bør du kontakte os. Vi siger meget sjældent nej til en opgave, og du kan derfor næsten være sikker på, at vi kan klare din opgave. Uanset hvilken opgave vi varetager, kan du være sikker på en høj og solid kvalitet.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit ønske om en tilbygning, skal du være velkommen til at kontakte os. Der er næsten ingen opgave, der er hverken for stor eller lille til os. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Foruden at fortælle dig om, hvilke muligheder du har hos os, giver vi dig også et uforpligtende tilbud. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det på telefon 20 15 33 43 eller e-mail ac@tangbyg.dk

INDHENT TILBUD

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 20 15 33 43​. Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her.​

 
 
 
Vedhæft evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TANG BYG ApS

​CVR: ​36034343

Græsted Hovedgade 32, 3230 Græsted

Find vej

kontaktoplysninger

Telefon: 20 15 33 43

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på 3byggetilbud.